Thursday, March 04, 2010

Menjawab

 Tangged daripada cik Nur Sakinah

1. Adakah anda rasa HOT?
- aww panas nyahh ! nak air batu pelissss


2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
- nak buat ape ? sebok jerk nak tengok wallpaper laptop aku . haha


3. Cerita pasal gambar
 - tak ade gambar so tak ade cerita . terima kasih ;)


4. Bila kali terakhir makan pizza?
 - kali terakhir kebulor nak makan pizza . hahaha ekh sorie . haa dekat OU rituh huww -__-'


5. Lagu terakhir anda dengar
 - lagu aci aci bukak pintu . haha lagu Jangan Pernah Kau Berubah by ST12 . gitar version . best gilak !


6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni
- haaa korek idung , garu kepala dan batuk . haa minum laa ubat batuk cap kelapa laut africa . haha


7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
- leyn , elyn , adek . haa tidak ketinggalan nama lama Mengot . haha comel kan kan  *perasan la kau . haha


8. Tag lagi 8 orang
- haa sapa yaaa ? Nur Fyna , Anyss , Azie , Lynn smgsmg , Sara , Huda , Naz ank cik Aminah . haha lagii Rashid Johan . okeh cukup dah :)


9. Siapakah orang no.1 kepada anda
- Nur Fyna tuhh . sahabat karib . selalu meronggeng dengan dia . aww sayang kau lebih nihh nyahh ! haha


10. Katakan sesuatu kepada orang no.5
- cik Sara ! awak ade skandel ea dengan tambi depan rumah saya ? haaa nak tutup rahsia kene belanja makan kat Kenny yer .  ^o^


11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
 - 3 ? Azie ? dia ade skandal dengan minachi sebelah rumah . Shutttt ! rahsia kita taww . haha


12. Bagaimana pula dengan no.4
- ouh yer cik Lynn smgsmg . suka paggil aku gemuk . padahal dia yang gemuk . haha si gemuk yang buncit . dia nih budak sekolah . belajar rerajin yer adik . hee :p


13. Pesanan kepada orang no.6
- ouh cik Huda . ape kabar yer sekarang ? lama tak chat dengan dia dekat fesbuk . selalu buat kecoh dekat photo coment dia . nih semua TOM tuh punya pasal . grhh


14. Kata2 cinta untuk orang no.2
 - Anyss sayangg . awak jangan lupa yer bawak balik bunga kertas untuk saya . aww jage diri yer di PLKN tuh . tak sabar nak tunggu awak balik . dah lama awak tak kene rogol dengan saya . *18sx . hahaha


15. Adakah no7. dan no.8 ada persamaan
- entah lahh . mana tawu dalam diam kan haha . si Naz tuh aku tak kenal sangat pun . tapi suka bace coretan di blog dia . buat urat geli aku berbelit dan tak mahu berhenti ketawa . haha ouh Rasyid . kawan baru dekat fesbuk :) dia mempunyai hidung yang tajam . selalu dapat menghidu aku online if  aku da go offline . haha kemain kau yerr ! haha


16. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
- namanya Sakinah .
- follower blog aku dan aku juga follower blog dia .
- dia kata dia anak last sama dengan aku . kan kan sakinah ? hee.
- dia tengah tunggu result SPM juga . haha gudluck yahh .sama sama la kita berdoa .
- dia bertudung *dah mula dah aku . haha
hee lagi ? haaa da cukup 5 yeah ! nanti aku cek lagi about dia . haha terima kasih sebab tag saya yer ! lain kali datang la tag lagi . haha da macam jual kain plak .

5 comments:

naz said...

i dah pernah buat tagg ni lar :) apa apa pun terima kasih. minta royalti boleh? bergantung pada komen orang ramai hahaha

nur said...

awww aku no 1? ni yang nak berperasaan hadcore dgn kau ni.

Nur . Elyn's said...

naz: haha okeh . hahaha

Nur . Elyn's said...

fyna : haha cait kau nih . haha

acid said...

Ahaha ! apa laa you ! Pandai berkata yer ?! haha. Btw, Thanks ! (: