Tuesday, March 02, 2010

Kegentaran

okeh . now aku kata aku gentar . yer gentar yang masih boleh dikawal dengan perasaan yang kecut bercampuk aduk dengan gigil . sekarang sudah pun bulan 3 yang bersamaan dengan March  2010 . 
kenapa yer agak agak ? 
deyy ! result SPM da nak keluar ah . aku  gigil duh nak amik result . aku takut sangat result aku teruk . aku da naik bas kuning 11 tahun . tak kan la aku nak sambung naik bas biru plak kot . ish ! tak nak akuu . 
tapii kalau result aku teruk ? alamat jual beger jerk laa kat tepi rumah . cuci kain kat tepi sungai kan . haa duduk goyang kaki lagi kat rumah kann . tadah telinga nih sampai bernanah dengar ibu membebel an . haa
alahhhhh ! seriously aku memang takutt . aku harap sangat result aku okeh dan boleh la dibanggakan dengan senyuman sekilas A.Galak memainkan misai nya .
yang penting aku dapat continue study . nak belajar tinggi tinggi duh sampai aku tinggi . haha takde lahh . aku anak yang last . tinggal aku sorang jerk kot yang masih muda lagi bergetah . sooo , senang la aku nak pau bapak aku pegi belajar . di tanggung beres punyaa . anak last la katakan . jadi lah anak yang boleh dibanggakan keluarga sikett . haaa

6 comments:

naz said...

haha cita cita yang menarik :) di mana ada kemahuan di situ ada ketahuan

Sakinah said...

haha. la.. tak pearasan plak spm gak.
takpe2 kte tunggu same2.
haha
ni way,memang byk keistimewaan jdi anak bongsu ni kan kan? hee..

firdz k said...

haha. anyway gudluck to you! :P

Nur . Elyn's said...

naz : haha di mana ade kemahuan di situ ade highway . haha

sakinah : tuh la kan kan . ua nk last jugak ke ? haha sakinahh , i taleh bukak u punye blog . can u leave the link? :)

firdz : haha thaz beb :)

Sakinah said...

yup! i am.. haha
lorh, takleh ke?? hmm.. k k.

ni link i.

www.kinamissone.blogspot.com

semoga berjaya:)

Nur . Elyn's said...

haha thaz sakinah :)