Sunday, February 28, 2010

Kekejangan

hari nih aku merayap pegi putrajaya . penat la jugak sebab pagi pagi da kene bangun . hanya mampu tido 1jam . maklum la sekarang nih aku da macam burung hantu tidak berlesen . siang tidur malam berjaga . bukak muka buku online sensorang . syok sendiri la katakan . ada aku kesahh ?
pegi putrajaya semata mata nak tengok mata . ekh tidakk nak tengok movie kat Alamanda tuh . alaaa borink nyee tak ade apa pun kat sana . haha
alaaa sekarang nih aku tenga tada bende nak buat . ikot jerk la mana akak aku pergii . aku pun keje nye duduk di ruma goyang kaki . dapat menguatkan lagi otot otot aggota badan dan membina urat urat yang sihat sehingga menghasilkan tulang tulang yang gagah . ah sengal . haha
yang penting minggu depan aku tetap nak balik JB . aku da buhsan gile duduk rumah akak aku nih . dompet kempis jerk . kalau kat JB boleh jugak aku kerja dengan bapak aku . ade jugak duet masuk . huww
haa nih sempena hari menghijau . aku ade selitkan pic yang aku snap tadi kat sana . aku suka nokkk ! haha
 
  
haa yang nih da tak hijauu . agak gelap sikit . haha 

after balik tuh aku terus tidur dari petang sampai ke tengah malam . seee ? aku pun da gemok . eeee kau gemok la leyn . haha bangon jerk terus cari makan . tengah tengah malam plak tuh mane nye tak gemuk . haih . then bukak muka buku . oke lahh . ramai jugak membe kepala giler . umur da tua tapi perangai macam kanak kanak . haha aku pun da tak layan mespes tuh sangat . ahh panas aku layan mespes tuhh . budak sume bajek hott . aww konon pasaraya panas gituh . haih dala bye . i love you leyn ;)

7 comments:

NURULHUDA ISMAIL said...

kering jeh. x gemok pong. adoyaiii

nur said...

aku suka pic bawah heee:P

Nur . Elyn's said...

haha yelahh nanti meet ea huda tgok gemok ke tak . haha
ouh yeah terima kasih cik nur fyna :)

Lynn said...

alaaa elyn lawa nya!!!!

Nur . Elyn's said...

haha lawa pulak . sekeley aja . haa nanti kita ngedate ea yunk . haha

maisara shafiee said...

lawa kaw ngek

Nur . Elyn's said...

eee lawa la pulaa . haha niwey thaz sayang :)