Friday, March 05, 2010

Menggerunkan

pengumuman pengumuman ! Result SPM 2009 bakal diumumkan jatuh pada tarikh 11 March 2010 iaitu bersamaan pada hari Khamis . kepada bekas bekas calon SPM 2009 boleh datang ke sekolah untuk mengambil slip atau resit atau sekeping kertas yang penuh makna itu pada pukul 10 pagi hingga 1 petang . terima kasih .
* ceh ceh macam pengumuman hari raya deepavali plak . haha
aku da cakap . tuhh achi jual kain sari da mari mintak duit macam ceti 
haha tak ape laa . aku tawakal jerk laa banyak banyak kepada Dia yang lagi maha berKuasa .
lepas nih gerenti aku da jarang nak berfesbuking , berbeloging , bermaispaycing , berwai-m-ing .
aku nak balik JB daa . aku dah pencen duduk kat sini . dah resign sebagai babysitter dan merangkap ke maid kakak aku . lepas nih pepandai dia la nak jaga anak dia nak kemas rumah macam mana .
ouh mesti aku semakin rindu nak bercoret coret di sini . mesti rindu kat kawan kawan internet nanti . haih tak pelah . jika internet ini di panjangkan umur kita berjumpa lagi di sini . haha dah . malas nk berleteh .
saja nak cakap pada si DIA . tuh pun kalau dia ade terbaca la kan  
" awak ! saya RINDUkan awak . lagu kat blog saya nih untuk awak . erm awak mesti tanak dengar kot . yerlaa awak kan hardcore . mana dengar lagu macam nih . awak dengar lagu yang boleh membulatkan mata . yang boleh buat gegedang telinga berdarah . dada naik bergetar . taik telinga bernanah . ouh lupa . hope happy with ur gf tersayang . okelah . terima kasih A***N "
i love you LEYN and goodluck !

*p/s : nih post lama . jadi abaikan . tapayah bace . lagu nye pon da tade . haha

5 comments:

naz said...

haha sila ketawa puas2 sebelum hari sebenar takut muram pulak hahha, cayoookkkk

Sakinah said...

ayok!!!
khamis depan da keluar result!
huhh..

good luck la pd kte.
hehh:)

acid said...
This comment has been removed by the author.
acid said...

Haha. Nice nice ! I like it. Gotta miss you Leyn (:

johnlabu said...

:)