Saturday, November 07, 2009

Kehilangan


kenapa aku letak gamba hp nokia 5300 express music nih yer ? bukan ke hp nih da lame ? orang sekarang hp lagi mahu yang canggih canggih .  ade 3g ade internet macam macam lagi ada , macam astro . tapi kau tawu ta sebenarnya inilah hp kesayangan aku . dia la manje aku , dia la sayang aku . aku tapena kasar kasar dengan dia . da dekat dua taon aku simpan dia . tapi sekarang aku kehilangan dia . adeq aku hilangkan kat asrama . dia cakap ada orang curik . memang jahanam sapa yang curik hp aku tuh . aku baca baca tuk sapa yang curik tuh bia badan gatal gatal tumbuh bulu macam bigfoot .
aku sedeyh . dia da ilang . dia da tinggal kan aku . bubye awak . semoga awak sihat sihat dan dapat tuan yang baik yer .
teringat kenangan antara kita . kau rosak aku betol kan , aku betol kan time kau rosak . aku ta kasar dengan kau . cuma anak buah aku jewk suka maen baling baling hp aku nih . dari tangga pertama atas hingga la anak tangga yang terakhir di bawah . dasyat kan ? dengan muka selamba nya dia menjerit , " fuyoohh ! hp mukcu canggih . ta pecah pon . haha ! " begitulah aksi nya . aku kejar dia . dia berlari macam dia lari .
tuh baru kakak nya . adik nya pula suka bawak hp aku maen lari lari . time aku kejar dia teros baling . apa dia ingat hp aku tuh bola agaknya . kesian kau hp . ta pasal pasal jadi barang mainan antara anak anak buah aku tuh . haih ! itulah yang mahu aku ceritakan .
jadi sekarang aku pakai hp ape yer ?
ahh ! adik aku ilangkan , aku pakai la hp dia . padan muka ! hp kau ta canggih macam hp aku tuh la . ta besh ! tapi tape . asalkan aku dapat msj and call . hee


nih anak akak yang 1st . EZZY ZAQUAN

nih anak akak yang 2nd DHIYA DIENA

 nih adeq kepada budak di atas DHIYA DAMIA



3 comments:

Nur Fyna said...

aku yang curi malas je nak bagitau

elyn's said...

cis bedebah kau. siap t aku bawak periuk dgn sudip. kita gadoh ! haha

Lynn said...

haha kesiaannn. bf awak dah hilang eh ? haha ;DD
dah ramai eh anak buah ? wahh bestnyaaaa. kamek satu pun takde lagii haha