Friday, December 24, 2010

Double L #1


What theee ? Fuck ! Haa aku tak pernah pernah nak maki kau okay. Tapi aku rasa kau yang mintak. Aku tak pernah rasa nak benci kau, tapi kau jugak yang mintak. Yer ! Dan sekarang aku benci kau. Puas hati ?

Ekh enough laa. Benda dah lama okay.  Even aku yang buat hal sekali pun, aku tak pernah nak mengungkit apa yang aku pernah bagi pada kau. Hello ? Aku rasa first time aku dapat kenal lelaki macam nih. Sejahat jahat lelaki yang pernah aku kenal, berbanyak habis mana pun duet aku atau duet dia, tak pernah lagi aku dengar mereka mengungkit. Sebab dari awal aku dah pernah pesan aku tak suka nak pakai duet orang atau orang tuh berhabis duet pada aku, nanti satu hari mesti mengungkit. Yes ! Aku tak pernah dengar lagi mereka mereka tuh mengungkit even sekarang nih aku still lagi kawan dengan mereka mereka tuh.

And now aku rasa kau la lelaki yang pertama mengungkit balik apa yang kau dah pernah bagi pada aku. Siap mintak balik. What thee duck ? Ekh aku bukan tak nak bayar la. Tapi cara kau memang cantikkkkkk. Padahal dulu aku dah pesan aku tak suka kau belikan macam-macam , banyak habiskan duet pada aku. Kau yang nak bagi, bukan aku yang mintak. Sebab mungkin kau akan ungkit balik satu hari nanti. Tapi kau kata tidak. Kau ikhlas apa yang kau bagi pada aku. Maybe ada la 1 2 3 aku mintak. Tapi kebanyakkan semua kau yang nak bayarkan, kau yang berikan. Dan sekarang ? Kau nak mengungkit ? Sumpah aku tak suka dengan cara kau.

Kau nak maki aku, maki laa. Aku tak kesah. Kau nak benci, benci lah sebab aku tahu kau memang dah bencikan aku. Even aku yang buat hal sekalipun, aku tak pernah nak buruk burukkan kau dekat orang lain. Ramai tanya kenapa aku dengan kau clash, aku senyap. Walaupun itu semua salah aku, tak pernah aku nak burukkan kau even kau ada keburukkan kau yang aku tahu. Aku masih ada rasa hormat lagi pada kau sebab kau dan family kau terlalu baik pada aku. Aku terharu sebab jumpa family yang baik macam tuh. Tapi aku terlalu rendah. Aku tak layak untuk bersama Family kau.

Tapi sekarang maaf. Aku langsung tiada rasa hormat pada kau lagi. Hanya kau seorang ! Bukan family kau.
Hmm dasar lelaki. Kalau dah namanya lelaki memang lelaki. Memang aku amik ikhtibar la apa yang jadi pada aku kali nih. Aku akan lebih berhati hati dan kuat pada pendirian aku.

Dan kepada kau, aku akan bayar balik apa yang KAU dah pernah bagi pada aku dulu. Pemberian yang TAK IKHLAS dan juga TAK HALAL tuh. Terima kasih atas semuanya. Aku hargai apa yang kau buat pada aku dulu dan sekarang.

Sumpah aku sedih dengan sikap kau. Kau nak balas dendam ? Silakan. Aku masih ada Tuhan yang mampu melindungi aku. Kalau kau rasa nak aku mati, datang bunuh aku baru kau puas hati bukan ? Selagi aku tak mati selagi tuh kau kau tak puas hati bukan ?

Aku tak nak blog aku kene gam sebab dalam blog aku ada maki memaki. Aku nak blog aku bersih. Tapi aku terlepas jugak. Maaf. Hati sangat tidak tenteram, nafas turun naik, jiwa meracau, kepala runsing. Maaf atas kesalahan kata kata kasar dan kesat aku nih.

2 comments:

Lynn said...
This comment has been removed by the author.
Lynn said...

CHILL ELYN! Lelaki kan? :3