Monday, July 05, 2010

Masa

 semalam spend time dengan family . akak yang 1st tuh balik JB. macam tak ada arah tuju semua nya. haha
mula pergi jusco taman U. tengok tengok dah tak ada apa terus pergi tempat lain. lepak dekat danga plak. boleh plak dorang mesyuarat dalam keta plan nak pergi mana malam an. kalau yer pun keluar laaa. membazir pergi danga setakat nak duduk dalam keta. last last keluar jugakk. snap snap dekat tepi laut. awww. haha 
 
haha okeh. nih plan pertama, diorang nak main badminton. memandangkan badminton tak semua nya boleh main kami tukar plak. plan kedua, main futsal. haha kakak saya mengadung la awak. mana boleh main futsal. mesti nampak comel kan kalau kakak saya yang tengah pregnant tuh jadi penjaga gol. hanya memerlukan kuasa perut saja untuk mengahalang bola. haha dan akhirnya kami plan main bowling saja. heee
malam tuh kami semua main masak masak. fuh ! giler banyak menu malam tuh . haaa tengok laa anak anak ibu masak. haha aku ? tolong mana yang patut jerk. rety plak aku masak nih. haha sambil sambil tuh belajar la jugak. heee then lepas makan baru la semua nya pergi main bowling dekat Daiman Johor Jaya.
 
huh tak abis abis. haha

okeh . ini saya. haha bapak saya terer giler main bowling ! asik strike jerk. huh menyampah taw ! haha ibu plak bukan kemain suka lagi. dia punya markah pun tinggi dari saya. saya hanya mampu membaling dengan penuh semangat dan akhirnya masuk ke longkang. grhh. haha bukan rety sangat pun main. haha
okelahh. kami happening. cuma tak semua nya ada. abang saya tak ada. dia kerja. huww padan muka dia. haha

1 comment:

maisara shafiee said...

best gila family kaw . hmmm. cemburu ok :'(