Friday, June 18, 2010

Kecewa

sekian lama aku tak muncul . kali nih aku muncul sebab aku terlampau kecewa dengan orang sekeliling aku . sumpah aku sedih . kenapa sampai jadi begini? apa dorang tak pernah fikir perasaan aku? apa dorang ingat aku nih masih kanak kanak yang baru nak mula belajar jalan, yang perlu ikut kata kesana kemari ikut telunjuk kemana arah nak pergi . macam tuh ? aku hargai apa yang mereka buat . yer mereka lebih berpengalaman . tapi kenapa tak pernah sekalipun mereka fikir perasaan aku? semangat aku ? aku takut semangat aku akan luntur tak lama lagi. aku nak belajar. hmm sumpah aku sedih . aku rindu kawan kawan aku. mereka semua dah pergi belajar . tapi aku ? masih lagi terperuk duduk bawak ketiak mak bapak aku. nak kene ikut kata adik beradik. aku tawu aku anak last. tak pernah nak bangga kan family aku dengan result yang aku dapat . tapi bagi lah aku peluang nak pergi belajar . aku bukan desperate sangat nak pergi belajar tuh . tapi aku teringin rasa nak pergi belajar. banyak kolej kolej and U yang tersenarai dalam list aku. tapi satu pun tak boleh . nak suruh aku tunggu apa lagi ? memang la yang ada tuh ada . tapi kos yang aku dapat aku tak suka . then kos yang aku nak and tempat dah oke . dorang plak tak bagi . ape bende seyhh . dah last minit cancel . aku sedih siakk !
tapi aku hargai apa yang dorang buat . terima kasih semua . aku tawu parents aku orang susah. susah nak tanggung aku pergi belajar semua . tapelaaa. aku sanggup duduk depan mata dorang, yang boleh menampak kan muka aku nih hari hari sampai jiran aku pun naek jelak . tape . aku tak kesah . aku sanggup berkecil hati daripada ibu yang makan hati . thanks mom. iloveyou . and terima kasih semua . saya hargai pengorbanan awak semua (senyum dalam tangisan)
okeh . aku cuba senyum . tadaaaaa
 tadaaaa. HAHAHAHAHA ! ketawa la. aku tanak menangis. hmm :'D

2 comments:

naz said...

chill babe:) u look sweet happy. smile please haha bodekkk

Nur . Elyn's said...

haha nazzz. amboii ayat membodek. haha