Tuesday, May 11, 2010

Kesedihan

Yaya Johan  ♥  Amirul Aiman
the couple loving yang tak sangka berakhir dengan begini sekali . Amirul Aiman yang telah pergi ke rahmatullah meninggal kan semua orang dan terutama Yaya johan. aku yang dapat tawu pun sedih dengar berita nih even aku tak kenal pun Amirul Aiman nih. cuma Yaya macam tak boleh terima pemergian arwah . kami semua risau kan tentang dia . yer tiada siapa dapat faham apa yang Yaya rasa sekarang . tapi Yaya kene ingat arwah tinggal kan Yaya dalam keadaan arwah sayangkan Yaya . masa arwah hembuskan nafas terakhir, hanya Yaya seorang jerk perempuan yang dia sayang dan cinta . Yaya la jodoh bagi arwah . But unfortunately arwah bukan lah lelaki terakhir untuk Yaya . Semua orang faham, Yaya still tak boleh lagi nak terima semua nih . tapi satu hari nanti Yaya juga akan faham kenapa bende nih terjadi . ada Hikmah disebalik kejadian nih semua . ingat lah Allah selalu dan bersyukur lah kepadaNya kerana Yaya diberi peluang untuk mencintai dan dicintai arwah . walaupun hanya sementara tapi bende itu tidak ternilai . So you should thank Allah for giving you that priceless pleasure . mudah mudahan Yaya kuat untuk hadapi semua Dugaan nih . Allah sentiasa berada disisi Yaya untuk bantu Yaya bangkit dari kesedihan nih . family dan kawan kawan juga akan turut memberikan semanggat untuk Yaya .

Al-Fatihah buat Amirul Aiman yang telah kembali ke rahmatullah pada 11 Mei 2010 . semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan disisi orang orang yang beriman dan soleh .

 

10 comments:

naz said...

al fatiha

NUR FYNA said...

AL-Fatihah untuk arwah.Sedih aku baca

Rashid Johan said...

Thanks for your help. I love you. I love you yaya. I love you too Aiman. I love both of you :')

Anyss Chan. said...

aku sedih jgk nihh :(

Rashid Johan said...

Korang semua, Al-Fatihah untuk adik ipar aku ni. Hmm :'(

maisara shafiee said...

sian nyerrr :(

Adam Danial said...

al-fatihah :')

Yaya Aiman said...

Thanks so much, Elyn. Thanks sangat. I love you. Al-Fatihah :'(

lady iffah said...
This comment has been removed by the author.
Syazwani Ramzi said...

Oh my , takziah