Wednesday, April 07, 2010

Menggembira

 mood arih nih agak menggila . aku da suruh kompang siap sedia . tabla duduk sopan sopan . kerincing dah tak sabar nak menari . microfone dah sedia kan tuala kat kepala . speaker dah mula nak berdentum . aku dah mula nak keluarkan suara . aku nak bersyair ea . dengarkan . testing testing . ehem !
aaaaaa aaaaa aaaaaa *intro dia . haha
okeh masuk . alaa cak pung cak pung . ewahh ekh ekh ewahh !
okeh kali nih betol betol . heee

DILEMA
ketika malam penuh bintang
di antara cahya temaram
kau beri aku kesejukan
tapi hatiku bimbang
aku ingin tapi ku tak bisa
apakah ini nyata atau mimpi belaka
ku takut rindu bila tak lagi bertemu
haruskah ku terima cinta yang dilema
kau tanya apakah ku bisa
membuka hatiku untukmu
ku tak bisa berkata kata
airmata yang bicara
sesungguhnya ku ingin dirimu
tuk cairkan hatiku yang beku
tapi aku belum siap
aku jadi dilema
aku tak mau menyakitimu
karna hati ini masih ragu
tapi aku butuh cinta
aku jadi dilema

yes ! mood for today . gile menjiwang ! haha maklum la dalam hati ada taman . haha
blog aku nih dah macam ape tah . aku nak update something tapi aku tak tahu nak cerita ape . tgok nih .
see ? kosong kan ? so ta ade cerita la . hee bbye . ily kawan :)

*pissss ! tuh bukan syair . lagu . saja nak gempak gempak . haha sedap kan suara aku ? ahh ! nampak sangat kau kau dan kau pembohong . kau bukan dengar pun suara aku sedap ke tak . HAHA

4 comments:

naz said...

baru nak puji. so tak jadi haha

Nur . Elyn's said...

puji ape naz ? haha

NUR FYNA said...

rambut dah panjang siak.Takpe takpeeee.

Rashid Johan said...

Memang hebat! :D