Friday, March 19, 2010

Kelontaran

okeh . aku tahu sekarang aku da mula jarang nak update blog . alahh kalau aku update pun macam la kau kau dan kau tuh nak bace kann . aku punyer blog nih burink jerk . aku da mula kehilangan separuh idea idea yang bernas aku dulu tuh sejak tidak bersekolah lagi . kalau tak otak sentiasa update bila dengar si Eza dengan si Fyna tuh berleter. hee
sejak dah berkejaya nih aku mula la busy sikit kann . ehem ehem ! nak bodek ayah la katakan . haha .
ouh lupa . cerita pasal SPM. result aku sangat mnyedihkan dan memalukan . kenapa la dulu time cikgu ajar aku tak boleh muatkan MB nye dalam memori otak aku nih . sedih nyaahhh ! tapi aku perlu kuat dan berfikiran sihat kerana aku da mula nak melihat orang orang yang suka berjihad untuk meluaskan para para sakura nya . *nothing . jangan terlalau taksub mempercayainye. haha
yang penting aku tetap nak smbung belajar . aku anak yang last biar lah aku dapat membantu kelurga aku . even mak aku nih suka melontarkan peluru mashinegun nyer dekat telinga aku . tapi dia juga sentiasa memberi aku semngat dan aku pun da naik semangat bila melihatkan kaadaan badan ku yang mula mengembang . haha
kepada bonda ku : Ibuu ! adik sayang ibuu ! aww jangan la sebegitu gedik nyaa. haha
ape lagi yang mahu dibebelkan ? tiada lagi . sudah tiada isi yang mahu dihuraikan . terima kasih . idios !

4 comments:

naz said...

bila badan mengembang otak juga membesar sama hahha jadi jangan sedih sedih. kasi penuh itu ruang

NUR FYNA said...

perghh bekerjaya sia ayat :P

Nur . Elyn's said...

haha yela cik naz :)

Nur . Elyn's said...

ouh ayat mesty power root ! haha