Friday, February 05, 2010

Kekacauan

Turn them on, turn them on
Turn on those sad songs!
When all hope is gone,
Why don't you tune in and turn them on?
They reach into your room,
Just feel their gentle touch!
When all hope is gone,
Sad songs say so much...


aku cakap aku sedih . ade kau heran ? kau memang tak peduli . kenapa semua orang suka buat aku macam nih ? ouh terjun lombong la duh . ah selfish !
kau pehal ? nak gado ? meyh ah lawan tangan kita tengok sapa menang . kalah tonggeng kau kat longkang . kepala kasi benam dalam tanah .
tension la duhh . sekian lama aku tidak menangis . but why now ? why you make me cry ? shitt !
aku benci , aku menyampah . aku tak suka bermain perasaan sendiri . ekh pegy kau main jaoh jaoh boleh ? jangan bagi aku tekanan yang berkati kan tan tan . haa
u know what ? i miss u badly :( . kau hilang macam tuh jerk tanpa bagi aku isyarat merah ke ijau ke .hilang pakai hilang jewk . kau mane pegi ? kene semunyik kan bunian ke ? buniannn ! pulanggkannn..
tapi aku tawu kau memang nak tinggal kan aku . aku tahu kau da ada new GF yang lebih better dari aku . ouh anyway I've started love you but you already left me . thaz hun . so now I cant forget you .
hey ! give me joy. dont let me cry again . i hate situation like this . HELL !
nih lagi sorang . kejap ada kejap hilang . sesuka datang sesuka pergi . then then hilang . hello ? kau nih kene culik ea dengan minachi jual kain ? ergh! if kau tak suka aku , can talk straight to the point ? im very tired oke ? asik nak jage hati orang . abes hati aku ? ah ! sudah lah . korang tahu main kan perasaan aku . baik aku bercintan dengan mee cintan , errmm sedapp nye .
yeah ! aku sedeyh sebab aku rindukan kau W . terima kasih A :')

* W ke A ke same jewk .

5 comments:

naz said...

cinta jangan mengharap

Nur . Elyn's said...

haha tuh ah tuh ah huww

Hey said...

peh teko berasap . tabik . berasap betul lu punya blog lin

Nur . Elyn's said...

aku sepak bontot kau kang. haha

Rashid Johan said...

sape 'W' sape 'A'?