Thursday, February 11, 2010

DumDumCak

gumbira di hati tidak terkata hingga aku asik tersenyum seorang diri . hampir mencecah senyuman ke telinga . hampir terselah gusi di gigi . hampir gila di angau si bangau . haha . hey mamak ! kau asal gelak gelak ? aku tengok pun da naek jelak . karang aku bagi flying kick dekat hang punya ketiak . haaiyakk ! haha
ehem . even before nih aku sedih sedih kan , but tidak la selamanya kita sedih kan ? ada hikmah disebalik apa yang terjadi . haa cuma kita kene kuat jewk menghadapinya . renung renung kan la dan selamat beramal . haha . aku suka sangattt nihh ! *aww aww* ekh bapok nih berbunyik plak dia . duduk diam diam dalam reban uh . haha .
 awww awak nih gedik laa . haha .
tapi yang sedihnya , aku takot dia memainkan aku . hmm maklum la kami jauh . huk .
haha getek la kau leyn . aku sekeh lelaju siku kau pakai tempurung kelapa karang . haha . ahhhh ! dah la . perasaan kau nih melebih lebih ah . eee sekeley ! haha
erm act kan aku kene sakit mata tau . alaa yang ade bijik kat atas kelopak mata tuh . yang dekat dengan bulu mata tuh . alaa tak tahu ke ? ahh tembel laaa ! haa nih semua gara gara anak tambi tuh ajak aku pergi skodeng keledai si fyna berak . aku teruja kejap tuh yang pandang lama lama . haha macam sibai bi tu lul tol . haha aww bubye budak gemokk !
if kau terbaca , aku hanya mampu cakap 'wa sayang kat lu la beb' haha
for u : A :)

5 comments:

naz said...

emmm pasang alat pepijat haha gps ker baru safe

Nur . Elyn's said...

haha bnyak la . haha

acid said...

Awww ! haha. kalau org tu jauh mana pon. you tetap kena berbaik baik. kita kena faham dulu dia bagaimana. haha. so, you tak lah susah susah nak tau dia baik ke tak. kalau la, lama kelamaan, dia mempermain kan you jugak. you permainkan laa dia balik. apa susah. hahaha. kasi tepuk urat kepala, biar tak stabil otak. haha ! *ter'poyo pulak i ni. hahaha.

Nur . Elyn's said...

haha aww kemain lagi acid nih bagi nasihat . haha

Rashid Johan said...

jajap. 'A' sape?